Leven met darmproblemen

Hoe het leven met darmproblemen te behandelen

Leven met darmproblemen is moeilijk - het beïnvloedt je leven en welzijn - en het komt veel vaker voor dan je zou denken. Veel mensen met darmproblemen worstelen te lang met verschillende diëten of ontlastingsveranderende medicatie zonder effectieve resultaten.

Darmspoelen is vaak een succesvolle therapie wanneer u obstipatie en / of darmlekkage ervaart. Het herstelt een gezonde darmroutine en helpt de controle terug te krijgen over wanneer en waar naar het toilet te gaan. Als gevolg hiervan verdwijnt de angst voor ongelukken uiteindelijk en kun je je leven gaan leven zonder constant na te denken over je darm en je toiletbehoeften.

Darmspoelen kan in het begin vreemd of intimiderend aanvoelen en uw darm heeft mogelijk tijd nodig om zich aan te passen aan nieuwe routines. Maar het zal op de lange termijn de moeite waard zijn. We hopen dat deze gids je op weg helpt

Anale inserts gevormd om in het rectum te passen, kunnen enkele uren verlichting bieden door het anale kanaal te blokkeren. Dit kan vooral handig zijn tijdens bepaalde activiteiten, zoals wandelen of zwemmen, of deelnemen aan een sociale activiteit, of gewoon een volledige nachtrust krijgen zonder je zorgen te maken. De inzetstukken kunnen maximaal 24 uur worden gebruikt.

Een behandeling vinden

Navina Darmverzorging