Wellspect With You Serviceaanbod voor zorgverleners

Uw betrouwbare partner

Wanneer u kiest voor Wellspect, kiest u niet alleen voor innovatieve producten van hoge kwaliteit, maar ook voor een uitgebreid serviceprogramma. Wellspect With You biedt ondersteuning aan u als zorgprofessional en aan patiënten die onze producten gebruiken. U kunt gemakkelijk persoonlijk, telefonisch of via e-mail de assistentie krijgen die u wenst. Ons serviceaanbod bestaat uit training, educatie en ondersteuning door onze ervaren professionals.

Met Wellspect With You zijn wij er voor u en uw patiënten wanneer u ons nodig heeft. Ons doel is om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen met de nieuwste inzichten binnen de continentiezorg, maar vooral ook om uw patiënten te ontzorgen. 

Nascholing en educatie

Uw professionele groei 

Als u uw kennis over continentiezorg of onze producten wilt vergroten, delen wij graag onze expertise.  

U kunt altijd bij ons terecht voor online trainingen en diverse studiematerialen, zowel digitaal als in geprinte vorm. Wij bieden materialen die voor uzelf geschikt zijn, maar ook trainingsmaterialen voor patiënten.

Daarnaast organiseren wij geregeld (online) nascholingen, meetings en evenementen met een verscheidenheid aan sprekers en onderwerpen. Ontdek Wellspect Education.

Science

Blijf uzelf ontwikkelen

De wetenschap van vandaag is de technologie van morgen, daarom leggen wij ons toe op een voortdurende innovatie van onze producten en diensten. Wetenschappelijke onderbouwing is een belangrijk uitgangspunt binnen onze organisatie.

Daarom biedt Wellspect With You een breed assortiment aan wetenschappelijke artikelen en documentatie, zodat u zich kunt blijven informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de continentiezorg.

Tevens bieden we wereldwijde bijeenkomsten en webinars onder de naam ACCT (Advancing Continence Care Together), waar we een holistische benadering toepassen op blaas- en darmproblematiek.

Wellspect Assistentie

Customer support voor professionals en patiënten

Als u vragen heeft met betrekking tot intermitterende katheterisatie (CIC) of darmspoelen, dan staan wij voor u klaar om een passend advies te geven. Alle vragen over de therapieën of onze producten worden snel beantwoord door de gespecialiseerde verpleegkundigen van het Wellspect Assistentie team.  

Hulp bij naleving

Een goede start van een therapie is essentiëel voor het slagen ervan. Bij het kiezen van een Wellspect product voor uw patiënt is uw patiënt in veilige handen. 

Wij bieden o.a. thuisbegeleiding van onze gespecialiseerde verpleegkundigen en leveren diverse instructie- en servicematerialen om zowel het starten met de therapie als de naleving ervan te bevorderen.