Ontdek Onze blogs

Lees hier de ervaringen van gebruikers en zorgprofessionals

Filter

15 Items

 1. Klimaatneutraal zijn in 2045

  We spraken Group Vice President Svenn Poulsen over het traject om in 2045 volledig klimaatneutraal te zijn en daarbij voorop te lopen binnen onze bedrijfstak.

 2. Vijf vragen aan Anna Kamma

  Anna heeft VACTERL, een aangeboren aandoening waardoor Anna zowel moet katheteriseren als darmspoelen. Ze vertelt wat voor impact dat heeft op haar dagelijks leven en hoe ze door haar doorzettingsvermogen zelf weer bepaalt waar en wanneer ze naar het toilet gaat.

 3. Noah voelt zich weer vrij

  Nadat Noah in 2015 rectumkanker had overwonnen, kreeg hij daar ongewenst ontlastingsverlies voor terug. Lees hier hoe hij zich door darmspoelen weer vrij voelt.

 4. Ontdek Wellspect Education

  Wellspect Education is het leerplatform van Wellspect HealthCare, bestaande uit artikelen en cursussen om zelf te leren of les te geven.

 5. Vijf vragen aan Margret IJdema, paratriatleet

  Na een ongeluk met haar paard in 2000, liep Margret een dwarslaesie op. Hier vertelt ze hoe ze daar dagelijks mee om gaat en hoe ze zich van revalidant tot top paratriatleet heeft ontwikkeld.

  Margret IJdema, paratriatleet
 6. Vijf vragen aan Merel Gerssen

  Merel Gerssen is geboren met spina bifida, een open rug. Dat zorgt ervoor dat ze last heeft van obstipatie (verstopping) en urine-incontinentie. Hier vertelt ze hoe ze haar drempels over gaat en taboes bespreekbaar maakt.

Volgende 3 Meer